UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
Fatrah Cari Keje...
Saturday, December 10, 2005
Assalamualaykum sahabat2 sekalin...kembali berposting kali ni...sebenarnya xde apa yg nak ditaip...masih memikirkan kekalahan PAS di Pengkalan Pasir...aku masih terfikir,adakah rakyat Pengkalan Pasir betul2 menolak PAS atau masih ada yang tak kena dgn pilihanraya kali ni...hmmm...

Ehhh...camne leh masuk bab politik lak ni...alhamdulillah,SPA pon dah isi...aku balik kampung kelmarin setelah hampir seminggu bertapa di BANGI...balik amik sijil2 yang perlu...cadang nak apply UKM...sambung sket lagi...ada la satu diploma tu yg nak syarat mempunyai IJAZAH SARJANA MUDA...mmg aku dah minat dgn pengajian tu...sekali tengok bab yuran dia...mak aiiii...RM 14,000!!!!klu korang mungkin la nampak sikit jer...tp bagi org miskin cam aku,tu dah tahap tak termampu dah tu...mana aku nak cari ekkk??nak buat pinjaman,kelas tu separuh masa...sure PTPTN tak bagi...satu sem RM4000...mana nak cekau ekkk...mungkin takde rezki aku nak sambung lagi kot...tp geram gak tgk member2 lain dah sambung MASTER..hmmm...

Dalam masa yag sama aku amik jugak borang keje kat UKM...nak keje pe yer??byk gak pilihan,tp aku tgk cam xde harapan...jawatan ada kosong satu je...yg mintak mesti ramai giler..padan ke ng aku nak berebut jawatan tu...takpe laa...aku mula dari bawah,biar la keje cikai dl...pastu baru tgk peluang lain...ok tak camtu??skrg aku rembat je...antar jer resume...klu ada rezki dapat la keje..rezki ada di mana2...yg penting aku kena usaha lebih sket...skrg ni keje byk pakai `kabel`...tu yg susah tu...utk cik Qarin,time kasih byk2 bagi info sal jawatan kosong kt kolej SAL tu...tak try tepon pon lagi,jauh sangat laa..klu area KL ni ok gak...

Bila aku pk balik...lagi seronok di alam `student`.....kan???sape setuju angkat kaki...hehehe..malas dah nak taip...huhuhuh....ilalliqa` insya Allah..........
posted by d.e.H.a.n.2. @ 1:44 PM  
46 Comments:
  • At 6:01 AM, Anonymous kangmas anom said…

    Assalamualikum wrwb.. salam kenal

     
  • At 7:53 AM, Blogger NaSh said…

    keje ni tension ar.. alangkah beshnya dpt stadi seumur idup.. huhuu

     
  • At 1:24 PM, Blogger ChikaDior said…

    sian nash......

     
  • At 8:41 PM, Blogger deHan2 said…

    hehehe...mmg kena study seumur idup pon....dlm keje pon ada gak mende nak kena blajar....

     
  • At 12:36 AM, Blogger Remi said…

    Hai. Great blog U got here!!. surfing2, terjumpa lak blog ni. I've put your blog's link kat my blog .

    http://inforaimi.blogspot.com/
    http://infoisyours.com/targeted/groups/

     
  • At 12:06 PM, Blogger nuu_OL said…

    saya pun tak lama lagi akan keje.ni final sem.kwn2 sibuk nak interview tapi sy tak ready lagi.tapi bile pikir nak habis dah zaman study rasa mcm sedih lak

     
  • At 6:45 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:47 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada tips kaya dengan mudah. Peluang dan tips kaya dengan mudah di sini.

    Lawatilah bila ada masa lapang :-)

     
  • At 11:33 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:50 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada tips cara mudah jadi kaya. Peluang dan tips cara mudah jadi kaya di sini.

    Lawatilah bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:25 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:14 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:51 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

     
  • At 11:18 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:28 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:35 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 10:16 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 3:18 AM, Blogger Jeego said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 11:23 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 4:48 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:26 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:50 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 10:11 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang TERHANGAT DI MALAYSIA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Cuma bayar RM50 sekali seumur hidup dan lihat wang akan mencurah-curah ke akaun bank anda sampai bila-bila. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 6:27 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:19 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:22 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 6:18 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:40 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:00 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 10:43 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kaya dengan cepat. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 4:06 PM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!
    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 1:50 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 10:06 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:18 PM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 1:41 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 7:08 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:54 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 1:13 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 2:10 AM, Blogger Jeego said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:17 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 12:24 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 1:07 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

     
  • At 5:45 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:37 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 3:41 PM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

     
  • At 8:47 PM, Blogger hoorhuslu said…

    These spas from our Elite Spa Range through to the premium Saratoga Spas are from well established spa manufacturers who have been producing quality spas for a long time and use only the highest quality components and are all 'Hand Finished'.

    The range of Spa's that we stock will suit any individual budget and/or hydrotherapy requirement. The manufacturers that we deal with for our range of Spa's only use the most reliable equipment, such as proprietary jets and fully compliant European CE and TUV approved pumps, heaters & Controllers.

    Our range of Spas start from as little as �2995 through to �13000 for our largest luxury spa, so click on the links and explore our range of Spa's and we think you'll agree that our these spas offer great value for money, performance and quality.
    [a href="http://www.celtic-spas.co.uk"]Hot tubs | Spas[/a]
    buy spa http://www.celtic-spas.co.uk buy spa

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures