UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
Lagi 4 Hari.....
Wednesday, November 16, 2005
Syukur...alhamdulillah...keje aku banyak dah settle...tinggal sket jer lagi...tiket petang ni bayar...urusan ng safarah pon dah settle..tp satu jer lagi...nak wat pengesahan...boleh la congak sket mende nak wat pasni...ritu masa dok tunggu sijil mu`aqatah kuar,payah tol...senang citer...nak berurusan ng arab ni leceh sket...tp alhamdulillah...berkat kesabaran..indahnya sabar tu yer....

Petang ni jalan2 kat Hussein....atabah...nnti kalau sempat aku letak la gambar2 sekitar mesir nih...ada yg menarik...ada yg pelik2...tgk jer la nnti...tu pon ada jasa baik member aku yg sudi pinjamkan kamera digital dia...

CC kat kaherah ni takleh dok lama2...time idea dok byk nak taip ni ramai plak ustazah masuk...bunyi cam dok tepon mesia jer...hehehe...ok,jumpa lagi dilain posting...
posted by d.e.H.a.n.2. @ 3:40 AM  
5 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures