UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
WELCOME TO CHAMPIONS LEAGUE
Saturday, May 13, 2006




Perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah yang pastinya hebat antara dua pasukan ternama dunia Arsenal dan Barcelona pada hari Rabu ini 17 Mei 2006...walaupun aku lebih minat kepada Juventus, tapi Arsenal tetap pilihan utama aku dalam EPL...jadi dalam game ni tak lain tak bukan aku memilih Arsenal untuk menjuarai Champions League kali ni...atas kertas nampak seimbang dengan tonggak masing-masing seperti Ronaldinho, Deco dan E`too...tak kurang jugak dengan Arsenal yang pasti mengharap bintang mereka Henry yang akan dibantu oleh Reyes, Pires...mungkin jugak satu kelebihan buat Arsenal di posisi bek kiri Ashley Cole yang telah lama berehat akibat kecederaan...

ermmm...ape tah aku komen ni...semua bagus2 belaka...ada kelebihan dan kelemahan masing-masing...kite tengok jerla 17 mei ni...VOTE FOR ARSENAL!!!!
posted by d.e.H.a.n.2. @ 6:43 AM  
4 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures