UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
Nak Promosi ASFOUR Mesir...
Saturday, September 17, 2005
Haaaa...Alhamdulillah...dapat jugak aku letakkan gambar ASFOUR (kristal) untuk tatapan korang semua...setakat ni aku bagi tiga jenis model dulu...kang bila dah ada sambutan baru la aku letak yg lain...hehehe!!aku rasa korang pon dah tau psal kristal ASFOUR ni kan..semua buatan Mesir...insya ALlah,kualiti pon bagus...

Image hosted by Photobucket.com
GAMBAR A

Image hosted by Photobucket.com
GAMBAR B

Image hosted by Photobucket.com
GAMBAR C


Aku cadangkan kalau korang tak puas ati tgk gambo ni kt blog aku...korang leh klik kat bawah tiap2 gambar tu...aku dah letak link untuk view gambar size sebenar...besar sket...jadi sesape yg nak order atau berminat tu leh la order...sementara aku masih ada duit untuk beli kat korang....harga korang takyah risau laa...murah jer...korang kan dah keje...duit bersepah2...mende ni tak sampai RM100 pun....ok arrr...pilih la yer mana korang suke...sELaMat oRdeR untuk kOranG...hehehe
posted by d.e.H.a.n.2. @ 8:25 AM  
4 Comments:
  • At 8:43 AM, Anonymous Anonymous said…

    Interesting! Deb Nutrition

     
  • At 3:22 PM, Anonymous Anonymous said…

    hi, camne nak beli? saiz? harga?

     
  • At 7:58 AM, Blogger deHan2 said…

    kelmarin sy dapat tahu yg stok dah abih..mungkin minggu depan ada balik 3 stok tu...so..tunggu sy inform balik la pasal harga..klu dah tempah nnti sy pos dari mesia...duit masuk akaun..camtu jer laa..boleh???

     
  • At 6:04 AM, Anonymous Anonymous said…

    best regards, nice info » »

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures