UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
PM Terkejut Tengok Iklan Bir Dalam NST........
Tuesday, May 30, 2006

Lanjutan kepada rasa kecewa kalangan ahli dan pimpinan UMNO terhadap iklan bir di akhbar New Straits Times (NST)... Agendadaily telah mendapatkan reaksi Perdana Menteri Datuk Sri Abdullah Ahmad Badawi sendiri.Hal ini dikemukakan kepada beliau sewaktu sidang akhbar di bilik VIP Lapangan Terbang TUDM di Subang sekembalinya dari lawatan ke Jepun petang Ahad.Hadir sama disebelah beliau ialah Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.Sebelum mengemukakan soalan berkenaan wartawan Agendadaily,Lukman Abdullah ( gambar atas ) telah menyerahkan kepadanya keratan laporan Agendadaily yang memaparkan iklan semuka penuh yang disiarkan disebelah berita beliau pada terbitan 27 April dan juga disebelah berita hari ulangtahun UMNO pada terbitan 12 Mei.Perdana Menteri kelihatan terkejut sejurus melihatnya. “Saya tak tengok pun ni…betul ke ni?,”katanya secara spontan.Ditanya apakah komen beliau terhadap pandangan kalangan pimpinan UMNO sendiri yang menilai penyiaran iklan seumpama itu di muka surat sebelah berita mengenai Perdana Menteri dan hari ulangtahun UMNO boleh memburuk-burukan kepimpinan negara,beliau berkata,” saya juga dukacita kalau ada niat mereka (seumpama itu) ….”Bila diberitahu bahawa Kelab Senator turut merasa kecewa,Abdullah berkata, “terima kasih kerana begitu prihatin…”

* Antara iklan arak dalam NST (TIGER) dan iklan secara terang-terangan (CARLSBERG) yang megah berdiri di Shah Alam...apa bezanya???tepuk dada tanya iman.....korang mampu menilainya....
posted by d.e.H.a.n.2. @ 5:15 AM  
10 Comments:
  • At 2:49 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

     
  • At 8:27 PM, Blogger Jeego said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 6:35 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 5:18 AM, Blogger Khairul Nizam Zainon said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 2:09 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:25 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

     
  • At 1:39 AM, Blogger Karl Hiunzm said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 7:08 AM, Blogger Jeego said…

    Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

     
  • At 6:03 AM, Blogger Rockerz said…

    Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website peluang perniagaan di rumah. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

     
  • At 8:20 AM, Anonymous Anonymous said…

    This is very interesting site... video editing schools

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures