UkhwaH
*aRnaB-gEbu
*ArNabKiuT
*Bro-Joe
*xedot
*mrbunnywhoops
*LebaiCute
*Arnab-Manja
*newhillz-rarebits
*arnabtemanku
*mykampage
*kebunarnabayman
*Rafa
*arnabspg
*artnabcomeyworldwide
*rocknrollbunnies
*ar-raudahrabbitry
*arnabkus
*ketapangbunnies
*rnabrkusseberangjaya
ORIGINAL PERFUME
Jom Borak

BORAK-BORAK deHan2

Best Sites
mudah.com.my Fantasy wiselonline.com Petfinder Goal.com Goal.com CIMBclick ArsenaL Tranungkite SinarFM Malaysiakini MyMasjid Quran
My Slide Show

Tazkirah
Baca Quran Online
Quran
Free Islamic-Animation
Alfalfa Hay

Dapatkan bekalan Alfalfa Hay. Harga semasa RM 14.00 /kg tidak termasuk kos POS
Rawatan Kurap

Ubat kurap Bexton 50ml - Oral Solution. Harga semasa RM 30.00 termasuk POS.
Arnab Teddy Bear (Thailand) Untuk Ditempah
Friday, January 15, 2010




Memandangkan permintaan terhadap arnab hias begitu menggalakkan pada masa sekarang, kami ingin berkongsi arnab-arnab yang cantik bersama-sama anda...arnab tersebut diimport khas dari Thailand...anda boleh membuat tempahan melalui emel arnabdehan@gmail.com ...sila masukkan nama, no tel, kuantiti dan lokasi. Harga promosi RM 200 seekor...termurah dah terhangat di pasaran!!!

Anda juga boleh menghubungi terus di talian :

013-3392028 ( deHan2 - Pendang )
012-4535448 ( Muhammad - Jitra )
012-4469863 ( Azrul - Jitra )

Labels:

posted by d.e.H.a.n.2. @ 10:43 PM  
7 Comments:
  • At 7:58 AM, Anonymous naqi mohamed said…

    salam.

    encik dehan,nk tny,kalo lokasi dluar kedah,bole ke nk pesan arnab ngn anda?cume ingin btanya dl.

    arnab teddy bear ni sungguh cute!!

     
  • At 8:01 AM, Blogger d.e.H.a.n.2. said…

    insya Allah boleh...seeloknya datang dan pilih sendiri...klu pegi hantar takut ada yg tak puas hati...

     
  • At 5:20 PM, Blogger iceburn said…

    cikgu~ yg two face tu, color dia best la~ amat murah la harga yg ditawarkan~! la brapa ekoq teddy bear ada kat hang?
    abg aku kot aloq staq tu dok tanya ada arnab nak juai tak... ako pas kat hang la no~

     
  • At 6:15 PM, Blogger d.e.H.a.n.2. said…

    la ni ada sample...seminggu dua lagi baru nak bawak masuk..

     
  • At 1:06 PM, Blogger Mzzie said…

    Akum. Awak ada transport kat Brunei?

     
  • At 4:58 PM, Blogger d.e.H.a.n.2. said…

    wsalam Mzzie...saya tak pasti camna nak antar ke brunei...cuba tanya sesiapa yg dah pernah buat...

     
  • At 5:34 AM, Blogger luna said…

    ade lg x rabbit tu

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: d.e.H.a.n.2.
Home: Pendang,Kedah
About Me: Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan arnab,boleh hubungi saya 013-339 2028 / 012-597 2747. Lokasi di Pendang.
See my complete profile



* YM ID = dehan2baik *


Persatuan Penternak² Arnab Malaysia / Malaysia Rabbit Breeders Association
'Create
Pengikut
ARBA

    MEMBER NO : ABDUKH00 RABBITRY NO : D407
GUNNERS
Previous Post
Archives
LaYan jE Laa..

Powered by



anda pelawat yang ke
Free Web Counter

Free advertising


BLOGGER

eXTReMe Tracker
Advertisement
Rise of Islam
FOM Ads
© 2006 .d.e.H.a.n.2. .Blogger Templates by Isnaini and Cool Cars Pictures